×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.

Whiteboardfunctionaliteit beschikbaar in Zaurus

Goed nieuws voor alle Zaurusgebruikers: vanaf vandaag heeft ons platform ook een uitgebreide whiteboardfunctionaliteit! Alle organisaties met een actief Zaurus-abonnement kunnen zonder additionele kosten gebruikmaken van deze nieuwe functionaliteit.

Waarvoor kan het whiteboard gebruikt worden?

Iedere digitale spreekkamer in Zaurus heeft nu een eigen whiteboard. Deze kan door iedereen in de spreekkamer geopend worden en alle deelnemers kunnen er tegelijk in schrijven en tekenen – zowel tijdens een beeldbelgesprek als zonder dat er een actief beeldbelgesprek is. Naast dat er ‘uit de losse pols’ getekend kan worden, kunnen er ook afbeeldingen en PDF’s geüpload worden naar het whiteboard om hierop te tekenen.

whiteboard-visual

Zo kunnen zorgverleners (zoals op de afbeelding hierboven) een röntgenfoto uploaden naar het whiteboard en hier vervolgens belangrijke / opvallende elementen op omcirkelen of er een opmerking bij plaatsen.

De whiteboardfunctionaliteit is ook ideaal voor bijvoorbeeld logopedisten die vaak met kleine kinderen werken en hen op sheets oefeningen laten doen in verschillende kleurtjes.

Ook vanuit psychologen hebben we diverse keren het verzoek gekregen om een whiteboard toe te voegen, zodat zij gemakkelijk zaken kunnen verhelderen / uittekenen / annoteren.

Hoe werkt het whiteboard?

De whiteboardfunctionaliteit in Zaurus is vrij intuïtief in gebruik, maar toch kan het nooit kwaad om e.e.a. op een rijtje te zetten. Op ons supportportaal vind je enkele artikelen over het gebruik van het whiteboard:

Aan de slag!

Heeft jouw organisatie al een betaald Zaurus-abonnement? Dan zie je in iedere spreekkamer nu als het goed is al een nieuwe knop naast de ‘Start videogesprek’ knop… en kun je aan de slag! Probeer het gerust uit en bedenk hoe jij deze functionaliteit zou kunnen inzetten om zorg op afstand en overleggen met collega-zorgverleners nog soepeler te laten verlopen. Heb je een interessante casus voor het gebruik van het whiteboard? Laat het ons dan zeker even weten, we zijn altijd benieuwd naar toepassingen uit de praktijk!

Heb je nog geen actief Zaurus-abonnement? Probeer Zaurus dan gratis uit of contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Probeer het gratis