×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.

Persbericht: Praktijkinfo en Zaurus sluiten strategische samenwerking voor aanbieden e-healthoplossingen

Als één van de grootste aanbieders van praktijkwebsites blijft Praktijkinfo (onderdeel van mediabedrijf Bohn Stafleu van Loghum) hun propositie vernieuwen. In deze tijd waarin niet alleen zorg op afstand op veel grotere schaal wordt ingezet maar ook patiënten verwachten dat zij 24/7 op de website van hun zorgverlener terecht kunnen voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak, sluiten zij de handen ineen met Zaurus, aanbieder van digitale spreekkamers en digitale zorgassistenten.

Videoconsulten via digitale spreekkamers

Naar verwachting zal de noodzaak om zoveel mogelijk afstand te houden tot elkaar de komende maanden nog wel voortduren. Des te meer reden om voor die consulten die de fysieke aanwezigheid van een patiënt of collega niet vereisen, te kiezen voor een videoconsult. Praktijkinfo wil haar klanten die mogelijkheid bieden door de digitale spreekkamers van Zaurus aan te bieden.  

Johnny Sijm, Sales Director bij Zaurus, ziet de samenwerking met enthousiasme tegemoet. “Praktijkinfo heeft natuurlijk jarenlange ervaring in en kennis van de primaire zorg. We zien in Praktijkinfo een ideale partner om gezamenlijk onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.”

Verdere samenwerking: een digitale doktersassistent

Naast digitale spreekkamers voor het voeren van online consulten, levert Zaurus ook digitale zorgassistenten. Zo is Chantal de digitale doktersassistente al actief bij diverse huisartsenpraktijken in Nederland. Praktijkinfo zal in de tweede helft van 2020 een eigen versie van de digitale doktersassistent op de markt brengen, eveneens ontwikkeld door Zaurus.

“De mogelijkheden voor e-health en digitale zorg bieden voor zowel zorgverlener als patiënt vele voordelen”, zegt Linda Boer, senior uitgever van Praktijkinfo. “In Zaurus zien wij een innovatieve en betrouwbare partner met veel expertise in de zorg met wie wij een mooie stap kunnen zetten in het uitbreiden van onze digitale dienstverlening.”

Contactpersoon bij Praktijkinfo: Linda Boer

Senior uitgever Praktijkinfo
E-mail: linda.boer@bsl.nl
Telefoonnummer: 06 5159 2449

Ga voor meer informatie naar www.praktijkinfo.nl 

Contactpersoon bij Zaurus: Jenny Luco

Online marketeer
E-mail: jenny@zaurus.nl
Telefoonnummer: 072-202 9123