×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.

Inbellen in videoconsulten via de digitale spreekkamer

Naast dat je aan videoconsulten in onze digitale spreekkamers kunt deelnemen via de ‘reguliere’ beeldbelopties, hebben we een tweetal handige alternatieven toegevoegd om ‘in te bellen’ in de digitale spreekkamer: telefonisch of via SIP. We vertellen je graag wat de voordelen hiervan zijn en hoe het werkt (hint: het is heel simpel!).

Telefonisch inbellen

Het kan voorkomen dat je een consult wilt voeren via een digitale spreekkamer, maar dat jij of je gesprekspartner niet wil of kan beeldbellen. Wellicht is er geen goed toestel beschikbaar om mee te beeldbellen of is de internetverbinding onvoldoende om dit succesvol te doen. Daar is nu een mooie oplossing voor: je kunt gewoon telefonisch inbellen in de digitale spreekkamer.

Iedere digitale spreekkamer die aangemaakt wordt, krijgt nu een eigen ‘spreekkamer code’. Deze is te vinden wanneer je in Zaurus (via je browser of de desktop applicatie) de spreekkamer opent en bovenin (onder de titel) klikt op ‘Meer’ en vervolgens ‘Inbelgegevens’. Op je mobiele toestel vind je deze optie wanneer je de spreekkamer geopend hebt onder het menu rechtsbovenin. 

Je ziet vervolgens het volgende:  

inbellen-spreekkamer

Voor telefonisch inbellen bij Zaurus is het telefoonnummer altijd gelijk. Alleen de spreekkamercode is per spreekkamer anders – wanneer je het nummer belt kun je deze invoeren om toegang te krijgen tot de conversatie in de spreekkamer. Je hoort de audio van je gesprekspartner(s) die aan het beeldbellen is/zijn en kunt zelf gewoon telefonisch deelnemen aan het gesprek. 

Gesprekspartners die wel aan het beeldbellen zijn zien jouw deelname als volgt: 

videoconsult-met-inbeller-rechts

Inbellen via SIP (voor conference call sets)

Het is nu bovendien mogelijk om via conference call sets in te bellen in Zaurus spreekkamers. Je gebruikt hiervoor het unieke SIP (‘Session Initiation Protocol’) van de spreekkamer. Deze vind je op dezelfde plek als de spreekkamercode voor het telefonisch inbellen. Met deze SIP kun je via de specifieke software van je video conferencing set verbinden met de spreekkamer en deelnemen aan het gesprek. 

Nu beschikbaar

Wil je gebruikmaken van de inbelfunctionaliteiten, telefonisch danwel via SIP? Neem dan contact op met onze salesafdeling.

Contacteer ons