×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.

Opties voor gasttoegang vanuit de Zaurus applicaties

In de loop van 2020 hebben we diverse manieren ontwikkeld waarmee onze gebruikers contacten konden laten deelnemen aan beeldbelgesprekken via de digitale spreekkamers van Zaurus zonder dat deze contacten een account hoeven aan te maken of een app moeten downloaden. Zo stelden we onze digitale assistent Lucas en een de Zaurus add-in voor Outlook beschikbaar aan al onze gebruikers. Toch miste er iets in onze optiek… We wilden een oplossing die nóg simpeler was dan het proces van Lucas en die niet hing aan een externe tool zoals Outlook. Deze oplossing is er nu, in de vorm van de zogeheten ‘Gasttoegang’.

Hoe werkt het?

Iedere digitale spreekkamer heeft nu zijn eigen ‘Gasttoegang’-opties. Je vindt deze wanneer je een spreekkamer opent onder ‘Meer’ (of op mobiel onder het uitschuifmenu rechts bovenin). Je ziet vervolgens het volgende:

venster-gasttoegang-zaurus

Onder de gasttoegang vallen nu zoals je ziet ook de opties voor het inbellen via telefoon of SIP. De nieuwe toevoeging onder deze opties is ‘Deelnemen via link’. Je vindt hier een link die uniek is voor jouw spreekkamer en die je via het medium van jouw keuze kunt delen in combinatie met de spreekkamercode.

Je contact klikt op de link en komt uit op een veilige spreekkameromgeving waar hij/zij toegang kan krijgen tot de conversatie na het invoeren van de spreekkamercode.

De voordelen

  • Gasttoegang bieden middels een link + code is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk – je contacten hebben geen account of apps nodig.
  • De gasttoegang is niet afhankelijk van externe tools zoals Outlook.
  • De spreekkamerlinks zijn uniek voor iedere gebruiker die in die spreekkamer zit. Wanneer een gebruiker de spreekkamer verlaat zullen diens spreekkamerlinks gedeactiveerd worden.
  • De link blijft bruikbaar totdat de spreekkamer gesloten wordt of de gebruiker die de link verstuurde uit de spreekkamer gestapt is. Mocht je contact even niet kunnen verbinden dan kan hij/zij de link dus gewoon hergebruiken.

Probeer het meteen

De optie om gasttoegang te bieden middels een link wordt zonder additionele kosten toegevoegd aan alle accounts met een betaald Zaurus-abonnement.