×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.

Het Zaurus team krijgt versterking: Consultant Zorg Elwin Vermeulen

Zaurus blijft doorontwikkelen en groeien. Om ervoor te zorgen dat we onze klanten nog betere ondersteuning kunnen bieden bij hun digitale transformatie middels Zaurus, is Consultant Zorg Elwin Vermeulen sinds begin maart ons team komen versterken.

Met zijn ervaring op het gebied van zowel techniek als commercie komt Elwin goed beslagen ten ijs voor alle trajecten waarin hij met onze klanten gaat kijken naar de juiste inzet van onze producten en met ons team van ontwikkelaars spart over software-updates en nieuwe functionaliteiten.

Middels dit artikel stellen we Elwin graag aan je voor.

Welkom Elwin! Waar houd je je bij Zaurus mee bezig?

Als consultant zorg ben ik de schakel tussen de zorgorganisaties en onze ontwikkelaars en ben ik verantwoordelijk voor implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Vanuit Zaurus bieden we een breed scala aan communicatie oplossingen, ik ga samen met onze klanten op zoek naar de juiste inzet hiervan, onze producten zijn namelijk veelzijdig en kunnen voor veel verschillende behoeftes worden ingezet.

Kun je ons iets meer vertellen over je loopbaan tot dusver?

Voordat ik bij Zaurus aan de slag ging werkte ik in een andere branche, in de e-commerce. Ik heb hierbij diverse functies bekleed, van web development tot grafisch ontwerp. Mede daardoor heb ik veel aspecten van de branche gezien. Uiteindelijk ben ik uitgegroeid tot projectmanager en heb ik met diverse grote klanten leuke projecten mogen opzetten.

Vanuit mijn rol als projectmanager heb ik veel nauw samengewerkt met klanten, dat vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn nieuwe functie bij Zaurus vind ik hiermee veel overlap, maar de overstap naar de zorgbranche biedt mij een nieuwe uitdaging!

Ik heb altijd veel affiniteit met IT gehad, hier heeft altijd al mijn interesse gelegen. Daarnaast vind ik het leuk om met grafisch ontwerpen bezig te zijn, ook in mijn vrije tijd. Tijdens mijn studie (Informatica) heb ik ook uitstapjes gemaakt naar UX design en datavisualisatie.

Hoe zou je je werkwijze omschrijven? Waar ligt je expertise?

Ik houd ervan om nauwkeurig en gestructureerd werken, je zult bij mij dan ook niet gauw een rommelig bureau aantreffen of een typefout in een e-mailtje vinden *even afkloppen*. Ik ga analytisch te werk en streef ernaar problemen of kansen snel op te merken, of juist een slimme oplossing te bedenken voor een complex vraagstuk. Daarnaast probeer ik altijd eerst vanuit de klant of de eindgebruiker te denken, iets wat soms weleens vergeten wordt. 

Wat vind je het leukst aan je werk? Wat is je drijfveer?

Je maakt mij blij met een complexe uitdaging die vraagt om een goed doordachte oplossing, daar kan ik mezelf echt in verliezen (op een positieve manier!).

Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om een goeie band op te bouwen en te behouden met klanten én natuurlijk mijn collega’s. Ik vind het fijn om vanuit een samenwerking tot een mooie oplossing te komen en hierbij boven de verwachtingen te kunnen voldoen. Nét dat extraatje leveren waar je iemand blij mee kan maken.

zaurus-elwin-vermeulen-consultant

 

Elwin Vermeulen

Consultant Zorg
E-mail: elwin@zaurus.nl   
Telefoonnummer: 072-202 9123

Voel je ook vrij om met me te connecten op LinkedIn