×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.

Beeldbel-afspraken aanmaken vanuit je Outlook agenda

Vele organisaties werken intensief met Outlook, voor zowel het versturen van e-mails als het beheren van hun agenda. Als je daarnaast met de digitale spreekkamers van Zaurus werkt voor het voeren van beeldbelgesprekken, is het natuurlijk superhandig als je bij het aanmaken van een nieuwe ‘gebeurtenis’ in Outlook (een afspraak/meeting) ook meteen een digitale spreekkamer kunt aanmaken. Dankzij de nieuwe Zaurus add-in voor Outlook is dit nu mogelijk.

Hoe werkt het?

Wanneer je de Zaurus add-in voor Outlook geïnstalleerd hebt, krijg je in je agenda wanneer je een nieuwe ‘gebeurtenis’ (afspraak) aanmaakt een extra knopje rechts bovenin je menu, met het Zaurus-icoontje. Als je hierop klikt komt er een zijbalk in beeld met de optie om in te loggen in Zaurus en vervolgens een spreekkamer aan te maken.

Nadat je ingelogd bent kun je, na het invullen van een titel aan de linkerkant van het scherm, met één druk op de knop een digitale spreekkamer aanmaken. Je kunt deelnemers uitnodigen die ook toegang zullen krijgen tot de spreekkamer en geen account hoeven aan te maken om deel te nemen. Er wordt in de beschrijving van de gebeurtenis een unieke link geplaatst waarmee de spreekkamer benaderd kan worden.

outlook-add-in-zaurus

Aan de slag met de add-in

De Zaurus add-in voor Outlook is gepubliceerd in de Microsoft store en is gratis te downloaden.

Wil je de add-in eerst in actie zien zodat je weet wat je kunt verwachten? Bekijk dan de opname van dit webinar, specifiek over deze add-in.